Kantonin rapukokkeli

3-4 annosta 15 minuuttia

Risella Pikariisi
10 min kypsennysaika

Valmistusvaiheet

Ota munat hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Kylmät munat hidastavat kokkelin valmistumista. Hienonna kevätsipuli. Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Lisää joukkoon kevätsipuli, soijakastike, valkopippuri, seesamiöljy ja chilikastike. Jos käytät pakasterapuja, ota ne ajoissa sulamaan ja huuhtele keitetyssä vedessä.

Kuumenna rypsiöljy pannulla kuumaksi. Kaada munaseos pannulle ja kääntele nopeasti mutta hellästi kypsäksi. Varo paistamasta liikaa, koostumus saa jäädä silkkiseksi ja kevyeksi. Lisää ravut munakokkelin joukkoon.

Keitä pitkäjyväinen Risella pikariisi pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa munakokkelin kanssa.