Pidämme huolta sinusta ja maapallosta on iskulause, jolla me Ebro Foodsilla edustamme yrityksemme sitoutumista jatkamaan kasvua kestävällä ja sosiaalisesti vastuullisella tavalla. Tämä sitoumus keskittyy sellaisen liiketoimintamallin luomiseen, joka kannattavuuden ja tehokkuuden lisäksi edistää yhteiskunnan kehitystä ja tarjoaa arvoa kaikille toimijoille ja paikoille, joissa toimimme: työntekijöille ja osakkeenomistajille, asiakkaille, sosiaaliselle ympäristölle ja ympäristölle.

Tämän sitoumuksen toteuttamiseksi olemme laatineet maailmanlaajuisen kestävän kehityksen suunnitelman nimeltä ”Kohti 2030”, joka sisältää joukon tavoitteita ja toimia, joita on kehitettävä vuoteen 2030 asti kestävän liiketoimintamallimme lujittamiseksi.

Suunnitelma koostuu kolmesta toiminnan pilarista: Pidämme huolta sinusta, pidämme huolta maapallosta ja pidämme huolta ruoasta.

Tavoitteet 2030

Kestävän kehityksen tavoitteet

Risella kantaa huolta ympäristöstä

Risella on ympäristötietoinen yritys. Olemme sitoutuneet YK:n kestävän kehityksen ohjelmaan puhtaamman ja terveellisemmän planeetan puolesta.

Riisin elinkaari

Risella-riisin elinkaareen kuuluu kolme tärkeää vaihetta

  1. 1. Viljely. Tämä vaihe tarkoittaa kaikkea, mikä liittyy riisin ensimmäisiin vaiheisiin viljelijän pelloilla: kylvöön, kasteluun, lannoitukseen, suojeluun, sadonkorjuuseen ja kuljetuksiin Risella-tehtaille.
  2. 2. Tehdas. Täällä riisi käsitellään valmiiksi kuluttajan käytettäväksi. Se kuivataan, puhdistetaan, kuoritaan ja pakataan jaeltavaksi myyntipisteisiin.
  3. 3. Koti. Muutamalla helpolla teolla voit vaikuttaa kotona riisipakkauksen ympäristövaikutuksiin. Kierrätä pakkaus, vältä ruokahävikkiä, säästä vettä ja energiaa.

Yhdessä voimme parantaa kestävää kehitystä:

TEEMME TURVALLISTA RIISIÄ

Edistämme yhdessä maanviljelijöidemme kanssa tehokasta maataloutta, joka kunnioittaa ihmisiä ja ympäristöä.

TYÖSTÄMME RIISIÄ RAKKAUDELLA

Riisimme tulee suoraan maanviljelijältä; se menee työstöön sellaisenaan jatkuvan laadun ja ylivertaisuuden takuulla.

KULJETAMME RIISIÄ HUOLELLISESTI

Valitsemalla tehokkaampia kuljetusreittejä vähennämme hiilidioksidipäästöjä.

ENSIMMÄINEN ASKELEEMME

Kaikki pahvilaatikkomme ja paperipakkauksemme ovat 100-prosenttisesti kierrätettäviä.

SINUN SEURAAVA ASKELEESI

Hävitäthän tyhjät pakkauksemme oikein ja annat niille uuden elämän.

banner-sustainability

Näin voit toimia kestävämmin kotona

Kannustamme ottamaan nämä asiat huomioon riisin valmistamisessa. Pienilläkin teoilla on merkitystä.

  • • Kierrätä: Kun olet käyttänyt riisin, laita pakkaus kierrätykseen. Puuroriisipussimme ovat 100 % kierrätettävää paperia.
  • • Säästä vettä: Puhdas vesi ei ole kaikille itsestään selvä hyödyke. Käytä vettä harkiten ja tarkista aina reseptin mukainen vesimäärä.
  • • Säästä energiaa: Noudata paketissa olevia keitto-ohjeita. Käytä sopivan kokoista lieden levyä, niin että levyn halkaisija ei ylitä keittoastian halkaisijaa. Käytä hyödyksi jälkilämpöä ja käännä levy pois päältä muutama minuutti ennen kuin riisi on valmista.
  • •Vältä ruokahävikkiä: Keitä riisiä aina sopiva määrä. Jos riisiä jää ylitse, käytä sitä johonkin toiseen ruokaan.

Hankkeet:

Alkuperä Espanja: Toimitusketju

Alkuperä Intia: EKTA -projekti

Alkuperä Pakistan: Työskentelemme toimittajiemme kanssa rohkaistaksemme maanviljelijöitä ottamaan käyttöön uusia tekniikoita sadon tuottavuuden lisäämiseksi, kemikaalien käytön, veden ja kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseksi samalla kun kasvatamme nettotuloja ja varmistamme elintarviketurvallisuuden ja kunnolliset työolot.

Alkuperä Thaimaa: Herba Bangkok tai Ebro Foods osallistuu kestävyyshankkeeseen, joka keskittyy ympäristöystävällisiin viljelykäytäntöihin ja viljelijöiden toimeentulon parantamiseen.

> Tutustu resepteihimme