1. VASTUULLINEN.

Herba Ricemills, S.L.U, B-83157024
Postiosoite: Calle Real 43, 41920 San Juan de Aznalfarache (Sevilla)
Puhelin: 954589200
Sähköposti: protecciondedatos@herba.es

 

  1. TARKOITUS.

Henkilötietojesi käsittelyn tarkoituksena on ylläpitää viestintää suhteessa tehtyyn kyselyyn, sanotun kuitenkaan rajoittamatta muuta erityistä tarkoitusta, joka voidaan ilmoittaa sinulle.

Tässä mielessä ilmoitamme sinulle, että tietojasi ei käsitellä tavalla, joka on ristiriidassa ilmoitetun tarkoituksen kanssa.

 

  1. TERM.

Herba käsittelee tietojasi ajanjakson ajan, joka on tarpeen kanssasi mahdollisesti syntyvän suhteen oikeaan kehitykseen.

 

Edellä mainitun ajanjakson jälkeen Herba voi pitää tietosi salassa niin kauan kuin on tarpeen taata sen laillinen oikeus muotoilla, käyttää ja / tai puolustaa minkä tahansa luonteisia vaatimuksia, jolloin se toteuttaa asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet. tietojen suojaaminen.

 

  1. LAINSÄÄDÄNTÖ.

Tietojesi käsittelyn oikeusperusta on joukko kaikkia sääntöjä, joita sovelletaan suhteeseen, jonka Herba luo kanssasi.

 

  1. SAAJAT.

Ilmoitamme sinulle, että tietosi voidaan välittää Ebro Foods -konsernin espanjalaisille tytäryhtiöille ja kolmansille osapuolille tarvittaessa laillisten ja / tai sopimusvelvoitteiden noudattamiseksi, jotka saattavat johtua sinusta mahdollisesti syntyneestä suhteesta.

 

  1. Hoito kolmansien osapuolten lukuun.

Ebro Foods, S.A. Se vastaa tietojen tallennusjärjestelmien hallinnasta ja ylläpidosta.

 

  1. OIKEUDET.

Ilmoitamme sinulle, että henkilötietojesi käsittelyssä sinua laillisesti avustavat seuraavat oikeudet:

Oikeus saada tietojasi;

Oikeus korjata sinua koskevat virheelliset tiedot

Oikeus poistaa tietosi;

Oikeus hoidon rajoittamiseen;

Oikeus tietojesi siirrettävyyteen

Oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä; ja

Oikeus tehdä vaatimus Espanjan toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle Espanjan tietosuojavirastolle.

Tietojen omistajana voit käyttää oikeuksiasi voimassa olevien säännösten mukaisesti.

Jos haluat käyttää oikeuksiasi tutustua, oikaista, poistaa, rajoittaa, siirtää ja vastustaa Herban edessä, sinun on todistettava henkilöllisyytesi ja tehtävä pyyntösi kirjoittamalla, että voit lähettää Herballe postitse tai kuriiripalvelulla osoitteessa Calle Real 43, 41920 San Juan, Aznalfarache (Sevilla – España), jossa ilmoitetaan kirjekuoressa ”Henkilötietojen suojaus”, tai sähköpostitse osoitteeseen protecciondedatos@herba.es

Ilmoitamme sinulle myös, että kun olet käyttänyt sinua avustavia poistamis-, rajoittamis- ja vastustamisoikeuksia, Herba voi jatkaa tietojesi säilyttämistä laillisesti ennakoiduissa tapauksissa.

  1. KOLMANSIEN OSAPUOLTEN HENKILÖTIEDOT.

Jos antamasi henkilötiedot kuuluvat kolmannelle osapuolelle, takaat, että (i) olet ilmoittanut kyseiselle kolmannelle osapuolelle tästä tietosuojakäytännöstä; (ii) olet saanut mainitulta kolmannelta osapuolelta luvan toimittaa tietojasi Herballe kohdassa 2 ilmoitettua tarkoitusta varten; ja (iii) kolmannen osapuolen toimittamat tiedot ovat tarkkoja ja ajantasaisia ​​ja ovat vastuussa mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai menetyksistä, jotka voivat aiheutua kolmannen osapuolen tietojen Herba toimittamisesta.