Kasvis- ja kanapaella

4-5 annosta 30 minuuttia

RISELLA Paellariisi Risella Pitkäriisi
20 min kypsennysaika

Valmistusvaiheet

Tämä nopeasti valmistuva paellaruoka on oiva valinta tulevaan tapahtumaasi. Jo hieman yli puolessa tunnissa olet valmis tekemään vaikutuksen vieraisiisi. Ota siis esiin paellapannusi ja ryhdy toimiin!

Valmistele tämän kasvis- ja kanapaellan kaikki ainekset.

Ruskista kanapalat keskilämmöllä lisäämällä muutama tippa öljyä.

Murskaa valkosipulinkynsi, lisää joukkoon sahrami ja ripaus suolaa.

Leikkaa vihreät pavut ja kukkakaali ja lisää ne pannuun. Kun vihannekset ovat ruskistuneet, lisää tomaatti, riisi ja paista kaikkia aineksia.

Lisää lähes kaikki kuuma liemi riisin joukkoon ja keitä 10 minuuttia.

Lisäämme loput liemestä valkosipulin ja sahramin joukkoon ja lisäämme sen paellaan.

Keitä vielä 10 minuuttia miedolla lämmöllä, lisää suolaa ja ruoka on valmis tarjoiltavaksi!