Valmistusvaiheet
Tämä tonnikalaa ja riisiä sisältävä salaatti on maukas, virkistävä ja täydellinen nautittavaksi kuumina kesäiltoina – tai kun haluat nopean mutta herkullisen aterian.
Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan ja laita se sivuun, kunnes se on täysin jäähtynyt.
Sekoita majoneesi, sitruunankuori, sitruunamehu, oliiviöljy, etikka, sinappi, valkosipuli, suola ja pippuri tasaiseksi.
Yhdistä jäähtynyt riisi, tonnikalahiutaleet ja kotitekoinen kastike tomaattien, paprikan, vihreän paprikan, kevätsipulin ja persiljan kanssa. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja koristele persiljalla.
Vinkki
Voit jäähdyttää riisin nopeasti levittämällä sen leivinpaperille.
Jos kaipaat yksinkertaista, mutta runsasmakuisen reseptin seuraaviin kesäjuhliin tai grillijuhliin, tämä maukas tonnikala-riisisalaatti on juuri sitä, mitä olet etsinyt.
Perinteisestä tonnikalasalaatista tämän reseptin erottaa kermainen kotitekoinen kastike. Kastikkeen ainekset löytyvät miltei jokaisesta keittiöstä: majoneesi, sitruuna, oliiviöljy, etikka ja sinappi.