Riisillä täytetyt paprikat

4 annosta 20 minuuttia

Valmistusvaiheet

Paloittele kananrinta, sipuli ja valkosipuli. Kuumenna paistinpannu, jossa on hieman ekstra-neitsytoliiviöljyä. Lisää kananrinta ja paista. Kun kana on kullanruskeaa, siirrä se pannun reunoille ja paista sipuli pannun keskellä.

Jotta sipuli ei palaisi, muista vähentää lämpöä. Kun sipuli on läpinäkyvää, lisää valkosipuli.

Lisää Risella Valmisriisi Meksikolainen Riisi, paista hetki, mausta hieman suolalla ja lisää sama määrä vettä kuin riisiä. Poista liedeltä.

Pese paprikat, leikkaa paprikoista kantaosa pois ja poista siemenet. Täytä paprikat riisi- kasvisseoksella.

Aseta paprikat pellille ja peitä paprikat pois leikatulla kantaosalla. Paista paprikoita uunissa 180 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes paprikat ovat paahtuneet. Anna paprikoiden vetäytyä kymmenen minuuttia.

Tarjoile riisillä ja kanalla täytetyt paprikat.

Täytevaihtoehdot

Tämä on ruokalaji, joka mahdollistaa monenlaisia täytteitä. Tässä reseptissä on käytetty kananrintaa, mutta voit yhtä hyvin käyttää tonnikalaa, katkarapuja, pekonia tai mitä tahansa muuta jauhelihaa näiden värillisten paprikoiden täytteeksi. Voit pilkkoa lihan veitsellä kuten reseptissä tai ostaa valmista jauhelihaa oman makusi mukaan.

Jos pidät juustosta, voit lisätä täytteen päälle hieman parmesaanijuustoraastetta juuri ennen uuniin laittamista.