Keitetty kauranjyvä – kulho jogurtin ja hedelmien kera

2 annosta 5 minuuttia

Valmistusvaiheet

Painele pussia kevyesti, jotta kauranjyvät irtoavat toisistaan.

Kuumenna kaura mikroaaltouunissa (700W): leikkaa ensin pussin yläreunasta noin 2 cm ja kuumenna pystyasennossa 2 min. Voit kuumentaa kauran myös paistinpannulla: kaada kaura pussista pannulle, lisää 2 ruokalusikallista vettä ja kuumenna 3 min.

Laita kaura lautaselle, sekoita haarukalla ilmavaksi ja anna jäähtyä sillä välin kun pilkot muut ainekset.

Hedelmistä banaanin ja kiivin voit kuoria ja pilkkoa sitten miten haluat. Pese karhunvatukat ja vadelmat vedellä. Voit leikata ne kahtia tai jättää kokonaisiksi.

Laita kulhoon ensiksi sen perusta eli pääaines, Risellan keitetyt kauranjyvät.

Lisää joukkoon pilkotut hedelmät. Voit sommitella niiden hedelmien värejä niin, että kulhosta tulee paitsi herkullinen, myös kaunis ja näyttävä.

Lisää sitten jogurtti ja loput hedelmät. Järjestyksellä on väliä vain lopputuloksen ulkonäön kannalta. Voit myös lisätä jogurtin kauran jälkeen, sekoittaa siten, että jogurtti imeytyy kaikkiin jyviin ja lopuksi asetella hedelmät sekoituksen päälle.

Oli järjestys mikä hyvänsä, näiden vaiheiden jälkeen mahtava kaura-hedelmä-kulho on valmis nautittavaksi . Se on sekä kaunis että myös ravitseva ja raikas.

Uusi tapa syödä kauraa

Pidätkö kaurasta? Oletko väsynyt nauttimaan sitä juomissa, hiutaleina tai kekseinä? Risella tarjoaa sinulle uuden tavan syödä kauraa, tavan joka on ehkä luonnollisin ja ravitsevin.

Pakkauksemme sisältää ainoastaan keitettyjä kauranjyviä eikä mitään muuta, ilman väri- tai lisäaineita. Voit nauttia siitä sekä makeissa että suolaisissa ruuissa.

Keitetyt kauranjyvät sopivat hyvin kaikenlaisten makujen kanssa ja lopputulos on aina hyvä.