Halloumisalaatti moniviljariisillä

2-4 annosta 60 minuuttia

Risella Riisi-Monivilja
18 min kypsennysaika

Keitä Risella Riisi-Monivilja pakkauksen ohjeen mukaan kahdelle. Jäähdytä riisi hyvin. 

Leikkaa paprikat reiluiksi lohkoiksi ja laita paprikalohkot sekä tomaatit leivinpaperoidulle uunipellille. Lorauta oliiviöljyä vihannesten päälle, mausta suolalla. Paista 180-asteisessa uunissa noin 40–45 minuuttia kunnes vihannekset ovat pehmeitä. Poista paprikoista kuoret.

Ruskista halloumi-juustoviipaleita paistinpannulla, jossa on tilkka öljyä.

Sekoita kulhossa punasipulisilppu, hunaja, valkoviinietikka sekä mausteet. Kaada joukkoon oliiviöljy ohuena vanana kokoajan samalla sekoittaen.

Kokoa salaatti; laita rucolaa ja 2 dl keitettyä, jäähdytettyä moniviljariisiä lautaselle. Lisää salaattiin paahdetut paprikat ja kirsikkatomaatit sekä halloumiviipaleita. Tarjoile kastikkeen kera.