Valmistusvaiheet
Leikkaa porsaanliha noin 2 cm kuutioihin, lisää sekaan loraus valkoviiniä, suola, kananmunan valkuainen sekä Maizena ja sekoita hyvin. Jätä maustumaan noin 15 minuutiksi.
Tee kastike erikseen. Sekoita ketsuppi, soija, sokeri, suola ja valkoviinietikka ja sekoita. Maistele ja lisää haluttuja aineksia makusi mukaan.
Kuumenna vokissa friteeraukseen sopivaa öljyä (noin 1/3 vokin tilavuudesta; kuitenkin niin paljon, että liha mahtuu uppopaistumaan). Kun öljy on kuumaa, tiputa lihapalat öljyyn yksitellen. Kun palat ovat muuttuneet kelta-valkoisiksi, nosta ne lautaselle. Käytä kaikki paistetut palat vielä kertaalleen kuumassa öljyssä – kaksi kertaa paistettu possu on herkullista ja rapeaa!
Paista kevyesti – älä uppopaista – erillisellä pannulla tai vokissa chilit, paprika sekä ananaspalat. Kaada joukkoon hapanimeläkastike ja viimeiseksi friteerattu possu.
Keitä Risella Jasmiiniriisi ohjeen mukaan ja tarjoile. Hyvää ruokahalua!