Anjovissalaattikulho basmatiriisin kera

1-2 annosta 15 minuuttia

Valmistusvaiheet

Aloita lämmittämällä yksi pakkaus Risella-basmatiriisiä mikroaaltouunissa 2 minuutin ajan.

Kun se on valmis, kaada se kulhoon ja sekoita ilmavaksi. Aseta sivuun siksi aikaa, kun valmistat muut ainekset.

Valmista vinaigrette sekoittamalla kulhossa öljy, sinappi ja agavesiirappi. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi seokseksi. Voit halutessa lisätä ruokalusikallisen vettä kevyemmän version valmistamiseksi.

Aseta vinaigrette sivuun lisättäväksi salaatin päälle, lukuun ottamatta yhtä lorausta, joka kaadetaan nyt vihreiden itujen päälle, jotta maku läpäisee hyvin lehdet.

Leikkaa seuraavaksi kananmuna ja kirsikkatomaatit neljään osaan, kurkku ohuiksi viipaleiksi ja sipuli ohuiksi suikaleiksi.

Aseta tarjoilua varten vihreitä ituja toiselle puolelle lautasta ja lisää loput ainekset haluamassasi järjestyksessä.

Kaada lopuksi vinaigrette salaatin päälle. Valmista nautittavaksi!

Nautinnollisia makuhetkiä!