Riko kananmunat isoon kulhoon, lisää loraus öljyä ja vettä sekä mausta suolalla. Sekoita ainekset hyvin keskenään.
Kaada paistinpannulle tilkka öljyä ja kypsennä seos miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Laita munakas vielä 160-asteiseen uuniin niin että se kypsyy kauttaaltaan.
Laita kattilaan loraus öljyä ja lisää joukkoon pinaatti sekä hieman vettä. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla. Anna pinaatin pehmentyä.
Täytä munakas keitetyllä Risella Täysjyväpikariisillä, savulohella, pinaatilla ja ricotta-juustolla. Mausta tillillä, suolalla ja pippurilla. Koristele ruohosipulilla, rucolanlehdillä sekä parmesaanilla.
Vinkki: Kokeile Risella-keitinpussia – saat näppärästi pienen annoksen keitettyä riisiä.