Tonnikala- ja kvinoakulho

1-2 annosta 15 minuuttia

Risella Kvinoa
10 min kypsennysaika

Valmistusvaiheet

Aloita lämmittämällä yksi pakkaus Risella-kvinoa mikroaaltouunissa 2 minuutin ajan.

Kun se on valmis, kaada se kulhoon ja sekoita ilmavaksi. Aseta sivuun siksi aikaa, kun valmistat muut ainekset.

Sekoita tonnikalan marinointia varten kulhossa soijakastike, öljy, etikka, valkosipulinkynsi ja raastettu inkivääri. Lisää joukkoon kuutioiksi leikattu tonnikala.

Anna marinoitua jääkaapissa 30 minuuttia.

Kuori ja leikkaa mango kuutioiksi, leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi ja viipaloi puolikas avokado.

Sekoita vinaigretteä varten kulhossa oliiviöljy, sitruunamehu, sinappi, agavesiirappi ja ripaus pippuria. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi seokseksi.

Asettele lopuksi kaikki ainekset haluamallasi tavalla kvinoan päälle ja viimeistele kaatamalla päälle vinaigrette. Tarjoile!