Paella merenantimista

4-5 annosta 30 minuuttia

RISELLA Paellariisi Risella Pitkäriisi
20 min kypsennysaika

Valmistusvaiheet

Aloitamme valmistelemalla ainekset.

Paista seuraavaksi katkaravut kevyesti pannulla öljyssä ja siirrä sivuun. Ruskista puhdistettu ja paloiksi leikattu kalmari pannussa keskilämmöllä.

Lisää joukkoon valkosipuli ja hienonnettu sipuli, ruskista ja lisää raastettu tomaatti. Nosta lämpöä ja sekoita, jotta ainekset eivät tartu pannuun.

Lisää liemi ja kun se alkaa kiehua, lisää sahrami ja laske keskilämmölle. Mausta suolalla ja keitä vielä 5 minuuttia.

Nosta lämpöä ja levitä Risella Pitkäriisiä paellan pinnalle kauttaaltaan.

Kun se alkaa kiehua, alenna lämpöä ja keitä 10 minuuttia. Levitä aiemmin ruskistetut katkaravut ja simpukat paellan pinnalle ja keitä vielä 5 minuuttia.

Sammuta lämpö ja anna levätä liinalla peitettynä vielä 5 minuuttia.

Tarjoile!