Kreikkalainen salaattikulho kvinoalla

1-2 annosta 15 minuuttia

Risella Kvinoa
10 min kypsennysaika

Valmistusvaiheet

Aloita lämmittämällä yksi pakkaus Risella-kvinoa mikroaaltouunissa 2 minuutin ajan.

Kun se on valmis, kaada se kulhoon ja sekoita ilmavaksi. Aseta sivuun siksi aikaa, kun valmistat muut ainekset.

Leikkaa seuraavaksi kirsikkatomaatit neljään osaan, sipuli ohuiksi suikaleiksi, kurkku kuutioiksi ja vihreä paprika ohuiksi viipaleiksi.

Kun kaikki ainekset on leikattu ja valmiita, asettele ne lautaselle.

Lisää kvinoakulhoon tomaatit, muutama oliivi, sipuli, kurkku ja vihreä paprika.

Lisää sitten kaikkien ainesten päälle kulhon keskelle pala fetajuustoa ja ripottele päälle kuivattua oreganoa.

Mausta lopuksi suolalla, pippurilla, etikalla ja öljyllä.

Nautinnollisia makuhetkiä!