1
Kg
20
min kypsennysaika
Risella Pitkäriisi on pitkäjyväinen, puuroutumaton riisi, joka pysyy keitettäessä ehjänä ja irrallisena. Risella Pitkäriisi on ennen riisin kuoren poistamista käsitelty puuroutumattomaksi parboil-menetelmällä, jossa suurin osa pintakerroksen vitamiineista ja kivennäisaineista imeytetään jyvään.
Käyttö
Risella Pitkäriisi sopii lisäkeriisiksi erilaisten liha-, kala-, broileri- ja kasvisruokien kanssa sekä salaatteihin, keittoihin ja jälkiruokiin.
2 annosta
4,5 dl vettä
1,5 dl Pitkäriisiä
suolaa
Keittoohje
Kiehauta vesi, lisää riisi ja halutessasi suola. Keitä hiljalleen kannen alla 20 minuuttia välillä sekoittaen kunnes vesi on imeytynyt.
Ainesosat: pitkäjyväinen riisi
Gluteeniton
Alkuperämaa: Thaimaa
Valmistettu Espanjassa