Risella Valmisriisi Meksikolainen riisi

200 Grammaa
2 min kypsennysaika

Resepti riisiä puhtaimpaan meksikolaiseen tyyliin erilaisilla vihanneksilla ja tietysti mausteisella otteella jalapeñon ja eri mausteiden ansiosta. Nauti Meksikon mausta vain kahdessa minuutissa.

VALMISTUSOHJE

  1. 1. Puristele pussia
    Puristele pussia kevyesti, jotta riisistä tulee irtonaista.
  2. 2. Avaaminen
    Leikkaa pussin yläreuna auki n. 2cm verran.
  3. 3. Kuumenna
    Mikroaaltouunissa (700W): Kuumenna pussia pystyasennossa 2 minuuttia. Varo, pussi on kuuma!
    Pannulla: Lisää riisiin 2rkl vettä ja kuumenna 3 minuuttia.
  4. 4. Tarjoilu
    Laita riisi lautaselle ja sekoita vielä haarukalla ilmavaksi.

 

Ainesosat

Höyrytetty riisi (64 %) [vesi, pitkäjyväinen riisi], kasvikset (26 %) [tomaatti, vihreä paprika, maissi, avokado, kesäkurpitsa, jalapeno], adsukipapu (5 %), auringonkukkaöljy, luontainen aromi, merisuola, sokeri, paprikauute, emulgointiaine: auringonkukkalesitiini, luontaiset mausteet ja yrttiuutteet

Gluteeniton
Valmistettu Espanjassa