Kuullota sipuli tilkassa öljyä ja laita sivuun. Ruskista jauheliha. Lisää joukkoon lihaliemikuutio ja kerma. Anna seoksen hautua kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut.
Nosta toinen taikinalevyistä leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä siihen kerros keitettyä Risella Täysjyväpikariisiä, kerros jauhelihaseosta ja lopuksi kananmunasilppu. Kauli toinen taikinalevy kevyesti jauhotetulla pöydällä tai leivinpaperin päällä, kunnes se on kooltaan pohjalevyä reilusti suurempi. Nosta levy piirakan päälle, taita levyn reunat pohjan alle tiiviisti tai liitä taikinalevyt toisiinsa reunoista haarukalla painellen. Voitele munalla ja pistele päältä haarukalla.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa alatasolla noin 40 minuuttia kunnes pinta on kullankeltainen.
Jos haluat koristella piiraan, voit tehdä ylijääneestä lehtitaikinasta erilaisia palmikoita haluamallasi tavalla.
Vinkki: Kokeile Risella-keitinpussia – saat näppärästi pienen annoksen keitettyä riisiä.