Kaada kattilaan kanaliemi, inkivääri, valkosipuli, chili, rypsiöljy, limen mehu ja Risella Riisi-Monivilja -seos. Keitä noin 15 minuuttia kunnes riisi on kypsää. Mausta suolalla ja sokerilla.
Laita ohuiksi leikatut tortillatikut leivinpaperoidulle pellille ja lorauta päälle hieman öljyä ja paprikajauhetta. Paista 175-asteisessa uunissa noin 8-10 minuuttia, kunnes tikut ovat kauniin värisiä ja rapeita.
Lämmitä maissit pannulla tilkassa öljyä kunnes saavat hieman väriä.
Kokoa keitto. Laita kulhoon lientä, kanasuikaleita, avokadokuutioita, kuullotettua maissia, kidneypapuja, puolitettuja kirsikkatomaatteja, korianterin lehtiä ja silputtu kevätsipuli. Koristele rapeilla tortillatikuilla sekä juustoraasteella.