Keitä Risella Riisi-Monivilja pakkauksen ohjeen mukaan kahdelle. Jäähdytä riisi hyvin.
Leikkaa paprikat reiluiksi lohkoiksi ja laita paprikalohkot sekä tomaatit leivinpaperoidulle uunipellille. Lorauta oliiviöljyä vihannesten päälle, mausta suolalla. Paista 180-asteisessa uunissa noin 40–45 minuuttia kunnes vihannekset ovat pehmeitä. Poista paprikoista kuoret.
Ruskista halloumi-juustoviipaleita paistinpannulla, jossa on tilkka öljyä.
Sekoita kulhossa punasipulisilppu, hunaja, valkoviinietikka sekä mausteet. Kaada joukkoon oliiviöljy ohuena vanana kokoajan samalla sekoittaen.
Kokoa salaatti; laita rucolaa ja 2 dl keitettyä, jäähdytettyä moniviljariisiä lautaselle. Lisää salaattiin paahdetut paprikat ja kirsikkatomaatit sekä halloumiviipaleita. Tarjoile kastikkeen kera.