Risella Risottoriisi on puolipyöreää, puuroutumatonta riisiä, joka pysyy keitettäessä ehjänä ja irtonaisena. Risella Risottoriisi on ennen riisin kuoren poistamista käsitelty puuroutumattomaksi parboil-menetelmällä, jossa myös suurin osa pintakerroksen vitamiineista ja kivennäisaineista imeytetään jyvään.
Käyttö
Risella Risottoriisi sopii risottoihin, pata- ja laatikkoruokiin sekä lisäkeriisiksi erilaisten liha-, kala-, broileri- ja kasvisruokien kanssa.
2 annosta
4 dl vettä
1,5 dl risottoriisiä
suolaa
Keitto-ohje
Kiehauta vesi, lisää riisi ja halutessasi suola. Keitä hiljalleen kannen alla 18 minuuttia välillä sekoittaen kunnes vesi on imeytynyt. Vinkki: keitä risottoon tuleva riisi vahvassa kanaliemessä, imeyttämällä lientä riisiin vähitellen keittämisen aikana.
Ainesosat: pyöreäjyväinen riisi
Gluteeniton
Valmistettu Espanjassa