Valmistusvaiheet
Halkaise kesäkurpitsat pituussuunnassa ja koverra sisus lusikan avulla. Pilko 2 tai 3 osaan ja säästä hedelmäliha. Pilko kevätsipuli, valkosipuli ja porkkana.
Keitä kesäkurpitsat suolalla maustetussa vedessä niin, että ne ovat al dente. Jäähdytä niitä jäävedessä.
Kaada valmisriisi pussista pannulle, lisää 2 rkl vettä ja kuumenna 3 minuuttia.
Paista riisiä pannulla pienessä määrässä öljyä yhdessä kanan kanssa ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää kesäkurpitsan koverrettu sisus seokseen ja sekoita.
Täytä kesäkurpitsat riisi-kanatäytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.
Gratinoi kesäkurpitsoja 3 minuuttia uunissa ja tarjoile kuumana.
Täytetyt vihannekset
Tämä on loistava tapa aloittaa ravitsevan ja terveellisen ruoan syöminen. Jos olet jo kokeillut täytettyjä kesäkurpitsoja, kokeile täytettyjä munakoisoja.