Kvinoa, appelsiini ja avokadosalaatti

4 annosta 20 minuuttia

Risella Kvinoa Mix
10 min kypsennysaika

Valmistusvaiheet

Valmista kvinoa pakkauksen ohjeen mukaisesti. Kun kvinoa jäähtyy, erottele granaattiomenan siemenet, kuori appelsiini ja leikkaa se kuutioiksi. Kuori ja leikkaa avokado ohuiksi viipaleiksi ja laita sivuun.

Kokoa salaatti laittamalla idut kulhoon, lisää päälle keitetty kvinoa, granaattiomena ja appelsiini ja sekoita kaikki keskenään.

Sekoita öljy, etikka ja suola keskenään kastikkeeksi. Kaada vinaigrette salaatin päälle ja sekoita uudelleen.

Aseta lopuksi avokadoviipaleet ja ripottele päälle muutama kurpitsansiemen.

Vinkki: kvinoa kannattaa keittää ensin, jotta se jäähtyy muiden ainesten valmistuksen aikana. Näin kvinoa ei kuumenna seosta, kun lisäät sen muiden ainesten joukkoon. Sekoita öljy, etikka ja suola purkkiin ja ravista hyvin – salaatinkastike on valmis.