Risella Pitkäriisi

1 Kg
20 min kypsennysaika

Risella Pitkäriisi on pitkäjyväinen, puuroutumaton riisi, joka pysyy keitettäessä ehjänä ja irrallisena. Risella Pitkäriisi on ennen riisin kuoren poistamista käsitelty puuroutumattomaksi parboil-menetelmällä, jossa suurin osa pintakerroksen vitamiineista ja kivennäisaineista imeytetään jyvään.

Käyttö

Risella Pitkäriisi sopii lisäkeriisiksi erilaisten liha-, kala-, broileri- ja kasvisruokien kanssa sekä salaatteihin, keittoihin ja jälkiruokiin.

2 annosta

4,5 dl vettä
1,5 dl Pitkäriisiä
suolaa

Keittoohje

Kiehauta vesi, lisää riisi ja halutessasi suola. Keitä hiljalleen kannen alla 20 minuuttia välillä sekoittaen kunnes vesi on imeytynyt.

Ainesosat: pitkäjyväinen riisi
Gluteeniton
Alkuperämaa: Thaimaa
Valmistettu Espanjassa