Risella Couscous

275 Grammaa
5 min kypsennysaika

Couscous merkitsee Pohjois-Afrikalle samaa kuin riisi Aasialle. Se on yleistynyt ruokapöydissä myös meillä ja maailmalla. Hyvä niin, sillä tämä vehnäpohjainen ryyni on herkullista ja helppo valmistaa!

4 ANNOSTA

5 dl vettä
1 pakkaus Couscousia
suolaa

KEITTO-OHJE

Kuumenna 5 dl vettä kattilassa kiehuvaksi. Ota kattila liedeltä. Kaada couscous-pussin sisältö kattilaan, sekoita samalla. Anna turvota 5 min:n ajan kannen alla. Sekoita vielä hyvin ennen tarjoamista.
Käytä couscous lämpimänä tai jäähtyneenä (säilyy vuorokauden 7 °C:ssa).

Ainesosat: Couscous (vehnä)
Valmistettu Hollannissa