Lammaspitaleivät riisillä

4-5 annosta 25 minuuttia

RISELLA Paellariisi Risella Pitkäriisi
20 min kypsennysaika

Mausta lampaan ulkofileet suolalla ja garam masalalla. Ruskista paistinpannulla 2 minuuttia molemmilta puolin. Jatka paistamista uunissa 180 asteessa noin 5-8 min riippuen siitä, minkä kypsyysasteen haluat.

Lihan kypsyessä keitä Risella Pitkäriisi 10 minuuttia pakkauksen ohjeen mukaan kahdelle.

Tee kastike. Sekoita kulhossa valkosipuli-raaste, sitruunankuori, sitruunamehu, hunaja sekä mausteet. Kaada joukkoon oliiviöljy ohuena vanana samalla sekoittaen.

Täytä pitaleivät rucolan ja mintunlehdillä. Lisää keitettyä riisiä, viipaloitua lampaan lihaa, fetaa, kikherneitä ja kirsikkatomaatteja. Lisää sipulirenkaita ja tarjoile pitaleivät kastikkeen kera.