Kukkakaali- & parsakaalicurry ja couscousia

4 annosta 25 minuuttia

Risella Couscous
5 min kypsennysaika

Valmistusvaiheet

Valmista Risella Couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Kiehauta 1 litra vettä ja keitä parsa- ja kukkakaalin nuppuja 4 minuuttia, valuta ja ota hieman keitinvettä talteen.

Kuumenna öljy wokissa ja kuullota sipulilohkot. Lisää curry ja paista minuutin ajan. Lisää 1,5 dl vihannesten keitinvettä sekä parsa- ja kukkakaalin nuput ja hauduta kannen alla 10 min.

Paahda mantelilastuja kuivalla pannulla kullanruskeaksi. Sekoita couscous, fetakuutiot ja mantelilastut wokissa vihannes-currykastikkeeseen. Lisää halutessasi korianteria ja tarjoile.

Maistuu myös kylmänä salaattina!